BRT Spor'un haberine göre, Paddy Power CONIFA Dünya Kupası’nda yer alacak olan KKTC Milli Takımı İlk antrenmanını bugün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yaptı. Milli Takım antrenmanına izinli olan 4 futbolcu dışındaki futbolcular katıldı.

KKTC Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Borataş nezaretinde yapılan antrenmanla hazırlıklara başlayan futbolcular 19 Mayıs’a kadar günde tek antrenmanla hazırlanacak.

21-24 Mayıs arasında Merit Park Hotelde kampa girip sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ile hazırlanacak Milli takım son antrenmanını 28 Mayıs’ta Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapacak ve 30 Mayıs’ta Londra’ya hareket edecek.

Milli Takımın bugünkü antrenmanına Çarşamba günü Play Out oynayacak olan Mağusa Türk Gücü’nden çağırılan 4 oyuncu izinli olarak katılmadı.

Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Borataş yaptığı açıklamada KKTC’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Borataş “Her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Geçtiğimiz yıl kendi yerimizde ikinci olduk. Bu yıl rakipler daha güçlü. Hatta bazı takımların oyuncuları Avrupa takımlarında oynayan oyuncular. Ancak bizim takımımız da güçlü ve çıkıp maçlarımızı oynayacak ve şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız” dedi.