İlk olarak 2009 yılında Norveç’te oynanmaya başlatılan Bubble Ball, Türkçe adı ile balon futbolu KKTC’de de oynanmaya başlandı.

Çok kısa bir zaman zarfında dünya genelinde alternatif bir spor oyunu olarak kendini sevdiren balon futbolu yeni girişimciler sayesinde KKTC’li sporseverlerle buluştu.

Rekabeti yok eğlencesi çok

Oynayanlar kadar izleyenler açısından da oldukça keyifli olan Bubble Ball, rekabetten çok eğlencesi ile ön planda olan bir oyun. Bubble Ball’ın doğası gereği faul yapmak ve çarpmak serbest.

Tek kural hiçbir kuralın olmaması

Yenilik ve farklılık arayan, monoton yaşamdan sıkılmış olan herkes için en cazip ve müthiş bir eğlence platformu olan Bubble Ball’da temel amaç eğlenmek. Futbola farklı bir boyut kazandıran oyun ile sakatlanma riski de en aza indirilmiş durumda. Spora eğlencenin girdiği bu platformun tek kuralı; hiçbir kuralının olmaması

Halı sahada 5 veya 6 kişi ile oynanıyor

Oyun 5’er ya da 6’şar kişiden oluşan iki grupla toplamda 10 ya da 12 kişi ile oynanmaktadır. Hakemin işareti ile iki takımın oyuncuları kendi ceza sahasından orta çizgideki topa koşarak oyunu başlatır.

Ülkede yeni girişimciler sayesinde sporseverlerle buluşan Buble Ball için meraklıların 0533 838 41 23 veya www.facebook.com/kktc.bubbleball adresinden ulaşıp detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.