Bayern Münih, Bundesliga'nın 8. haftasında sahasında karşılaştığı Borussia Dortmund'u 5-1 mağlup etti. Golcü oyuncu Robert Lewandowski, karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandırarak, ligdeki sol sayısını 12'ye çıkardı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 8. haftasında Bayern Münih, sahasında Borussia Dortmund ile karşılaştı. İlk yarıyı Tomas Müller'in golleriyle 2-1 önde kapatan ev sahibi ekip, ikinci yarının başında Lewandowski ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. 58. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Polonyalı yıldız, skoru 4-1'e getirdi. Mücadelenin 66. dakikasında ise bu kez Mario Götze, sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti. Bayern Münih, karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak, puanını 24'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

8 HAFTADA 28 GOL

8 haftası geride kalan Bundesliga'da henüz puan kaybı yaşamayan Josep Guardiola'nın öğrencileri, rakip fileleri 28 kez havalandırdı. Bu sezon 3'üncü kez bir maçta 5 gol birden atan Bayern Münih'in en golcü ismi attığı 12 golle Robert Lewandowski oldu. Polonyalı oyuncuyu 8 gollük katkı sağlayan Müller takip etti.

LEWANDOWSKI GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Ligin 5. haftasında oynanan Wolsburg mücadelesinde 9 dakikada attığı 5 golle dünyanın gündemine oturan Polonyalı golcü Lewandowski, gollerine devam ediyor. Borussia Dortmund mücadelesinde rakip fileleri 2 kez havalandıran yıldız isim, gol sayısını da 12'ye çıkardı.

SADECE 1 MAÇTA GOL ATAMADI

Yıldız oyuncu bu sezon yalnızca 3. haftada oynanan Bayer Leverkusen müsabakasında rakip fileleri havalandıramadı. Son 3 haftada 9 gol kaydeden Lewandowski, yeni bir rekoru da elde etmiş oldu.

Lewandowski durdurulamıyor

Lewandowski durdurulamıyor

Lewandowski durdurulamıyor

Lewandowski durdurulamıyor