Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski, Dinamo Zagreb maçında hat-trick yaparak son 3 resmi maçında 10. golünü attı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in Polonyalı yıldız golcüsü Lewandowski'nin gol yağmuru devam ediyor. Bundesliga'da Wolfburg maçında 9 dakikada attığı 5 golle Avrupa'da spor gündemine oturan yıldız golcü, 3-0 yendikleri Mainz maçında da 2 gol atmayı başarmıştı. Ligde 7. hafta geride kalırken 11 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Polonyalı yıldız ayrıca Bundesliga'da 100. golünü de atmayı başarmıştı.

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Polonyalı yıldız, Bavyera ekibinin Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Dinamo Zagreb ile karşılaştığı ve 5-0'lık skorla galip geldiği maçta da hat-trick yaptı. Lewandowski, attığı 3 golle son 3 resmi maçında 10, bu sezon çıktığı 10 resmi maçta da 14. gölüne ulaşmış oldu.

DORTMUND MAÇINDAKİ PERFORMANSI MERAK KONUSU

Bayern Münih, Bundesliga'nın 8. haftasında Allianz Arena'da Borussia Dortmund'u konuk edecek. Ligde 21 puanla lider durumda bulunan Bavyera ekibi, zorlu maç öncesi en yakın takipçisi 17 puanlı Dortmund'u yenerek puan farkını açmak istiyor. Son maçlarda dünyada adından sıkça söz ettiren Lewandowski'nin performansı ise merak konusu. Zorlu mücadele Pazar günü TSİ 18.30'da başlayacak.

Lewandowski şov devam ediyor

Lewandowski şov devam ediyor