Beşiktaş'ta gözler Liverpool maçına çevrildi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig'i karşılaşmasında rakibi İngiliz temsilcisi Liverpool. İlk maçın İngiltere'de oyanancağı Liverpool Beşiktaş mücadelesine sayılı günler kala takımlar hakkında son dakika gelişmeleri ve oyuncuların son durumu haberimizde. Liverpool Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool Beşiktaş maçı öncesi İngiltere Premier Lig'de oynadığı 25 maçta 42 puan topladı ve ligde 7.sırada bulunuyor. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen İngiliz ekibi kendi sahasında çıktığı 13 maçta 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak içerde 23 puan topladı. Bu karşılaşmalarda 20 kez rakip fileleri havalandıran Liverpool kalesinde 13 gol gördü. artı 7 averajla üst sıralara tutunma savaşı veren ekip, UEFA Avrupa Kupası'na oldukça önem veriyor.

Beşiktaş geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a elenerek gözünü lige ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Liverpool maçına çevirdi. Süper Lig 20. haftada alınana Bursaspor galibiyeti ile zirvedeki yerini koruyan siyah beyazlılar, İngiliz ekibi ile deplasmanda karşılaşacak. Süper Toto Süper Lig'de 47 puanla lider olan Kara Kartal bu sezon özellikle deplasman karnesiyle dikkat çekiyor. Konuk olduğu 10 deplasman mücadelesinde 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan siyah beyazlılar hiç beraberlik yaşamadı. Deplasman maçlarında 16 gol atan Beşiktaş, kalesinde 7 gol gördü.

Anfield Stadyum'unda oynanacak Liverpool Beşiktaş maçı 19 Şubat Perşembe akşamı saat 22:05'te ekranlara gelecek. Karşılaşma Star TV'den canlı olarak yayınlanacak..