Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, "Hiçbir antrenör "Ben savunma oynayacağım" demez. Yarın 19.00'u 10 geçe Lokomotiv'in nasıl oynayacağını göreceksiniz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. hafta maçında yarın Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da teknik patron Igor Cherevchenko, gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cherevchenko, "Biz bu oyuna dün, bugün hazırlanmıyoruz uzun zamandır hazırlanıyoruz. Beşiktaş'ı az çok Moskova'da da tanıdık. Hangi oyuncular ne kadar imkana sahip ne sorun çıkarabilirler tahmin ediyoruz. Yarın sonucu hep beraber göreceğiz" dedi.

"TEKLİFLERİ DİKKATE ALMIYORUZ"

İki sezon önce Akhisar Belediyespor'da forma giyen ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Moskovalı golcü Oumar Niasse hakkında da açıklamalarda bulunan Cherevchenko, "İyi bir oyuncu olduğunu biz de biliyoruz. İyi olması bizi şaşırtmadı. Fakat şu anda Lokomotiv'de oynuyor. Biz bu tekliflere dikkate almıyoruz. O da heyecanla yarınki maçı bekliyor. Daha sonrasını yaşayıp göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş karşısında ne gibi tedbirler alacaksınız" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Futbolcular için bir tedbir almayı düşünmüyoruz. Futbol takım oyunudur. Biz takım oyunlarında güçlüyüz. Rakibin iyi futbolcularına karşı ekip oyunuyla karşı koyacağız. Hiçbir antrenör "Ben savunma oynayacağım" demez. Yarın 19.00'u 10 geçe Lokomotiv'in nasıl oynayacağını göreceksiniz" şeklinde konuştu.

GUILHERME: "İYİ BİR MOTİVASYONA SAHİBİZ"

Lokomotiv Moskova'nın Brezilyalı kalecisi Guilherme ise yaptığı açıklamada, "Beşiktaş iyi bir takım. Çok iyi bir motivasyonla oynuyorlar. Fakat biz de iyi bir motivasyona sahibiz. Çoğu zaman iyi bir motivasyona sahip taraftar kitlesine karşı oynuyoruz. Bu durum bizim oyunumuzu bu değiştirmez" dedi.

Başarılı file bekçisi, 4 maçtır kazanamamalarıyla ilgili ise, "Biz lig ile Avrupa'yı ayrı tutuyoruz. Yarın eminiz ki Beşiktaş'la başa baş bir mücadele olacak" ifadelerini kullandı.