Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme rövanş maçında Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçerek tur atladı. Maç sonunda teknik direktör Mircea Lucescu, sarı-lacivertli kulübe üzüldüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, güçlü bir takım karşısında tur atladıklarını belirterek, "Şans bizim yanımızdaydı. Rakibin birkaç gol şansı vardı. Gerçekçi bir skor olmadı ve şans bizim yanımızdaydı. Fenerbahçe'ye üzüldüm. Özellikle orta saha oyuncularımız çok iyiydi. Çok güçlü bir takımı eledik" ifadelerini kullandı.

"FRED'İN OYNAMAMASI İLE İLGİLİ BİR BELGE GELMEDİ"

Doping testi pozitif çıkan ve her iki maçta da ilk 11'de oynaması tartışmalara yol açan Fred ile ilgili de açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, "Fred'le ilgili herhangi bir diskalifiye belgesi almadık. Fred, Paraguay'a ifade vermeye gidecek ve orada haklılığını savunacak. Ne UEFA'dan ne de başka bir kurumdan Fred'in oynamamasıyla ilgili hiçbir resmi evrak gelmedi. Gelmediği sürece de Fred'i oynatacağız" şeklinde konuştu.

Lucescu, Pereira'nın maçın hakemi tarafından tribün gönderilmesini ise çok riskli bir karar olduğunu ancak doğru olduğuna inandığını belirtti.