Taraftarlara kısa bir konuşma yapan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın, "90 dakika mücadele ettik. Ama maçı benim yüzümden kaybettik. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Mücadele sonrası konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Kesinlikle penaltı. Bu penaltı değilse başka ne penaltı olur. Hakemler hakkında çok konuşmak istemiyorum. Ben Cüneyt Çakır'ın kişiliğini seviyorum ama bugün ortaya koyduğu performansı beğenmedim. Kararlarında tutarlılık yok. Dünya Kupası'ndaki performansı yoktu. Golün öncesindeki harekette faul yoktu. Dolayısıyla bir takımın kaderiyle de oynamış oldu. Takımımıza güveniyoruz. Yolumuza devam edeceğiz"

Üstünsalih, soyunma odasında hakem Cüneyt Çakır ile güvenlik görevlileri arasında yaşanan tartışma ile ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

"Abartılacak bir şey yok. Cüneyt Çakır'a taraftarlarımız kötü yönettiği için tepki gösterdi. O da buna alınmış olacak ki koridorda güvenlik görevlisi ile sözlü diyaloğa girerek ardından şikayetçi oluyor. Ama güvenlik görevlilerinin şefi, şikayetçi olacak bir durumun olmadığını söylüyor. Ben kendisiyle konuştum. Burada abartılacak tartışılacak bir durum yok."

ONUR "MAÇI BENİM YÜZÜMDEN KAYBETTİK"

Galatasaray maçının ardından stattan ayrılırken takım otobüsüne yönelen kaptan Onur Recep Kıvrak daha sonra karar değiştirerek stat dışında bekleyen taraftarların yanına gitti. Burada taraftarlara kısa bir konuşma yapan Onur'un, "90 dakika mücadele ettik. Ama maçı benim yüzümden kaybettik. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi.