Galatasaray'ın yarın Bursaspor ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesinin kafile kadrosu açıklandı. Takımdan ayrılması gündemde olan Felipe Melo'nun yanı sıra 8 oyuncu kadroda yer almadı.

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor ile Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Yarın Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 20.45'te başlayacak. Cüneyt Çakır'ın düdük kalacağı müsabakada yardımcı hakemler ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Karşılaşma öncesindeki son antrenmanını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiren sarı-kırmızılı takım, saat 17.20'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Başkent'e gidecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Selçuk İnan, bu akşam saat 19.30'da TFF Süper Kupa için düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

9 OYUNCU KADRODA YOK

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun yanı sıra Carole, Rodriguez, Yekta, Dzemaili, Semih, Hamit, Sercan ve Sinan Gümüş'ü kafile kadrosuna dahil etmedi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden açıklanan kafile kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Fernando Muslera, Eray İşcan - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz."

SEZONA KUPAYLA BAŞLAMAK İSTİYOR

TFF Süper Kupa'da Bursaspor ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup etmesi halinde 2015-2016 sezonuna kupa ile başlamayı başaracak. Daha önce lig ve kupa şampiyonlarının birbirlerine rakip olduğu bu formatta toplam 13 kez zirvede kendisine yer bulan sarı-kırmızılılar, muhtemel bir galibiyet halinde kupa kazanma serisini ise beş sezona çıkarmış olacak.