Mili boksör Muhammed Ünlü, 1. Avrupa Oyunları'nda bronz madalya kazandı.

Azerbaycan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Bakü 2015 1. Avrupa Oyunları'nda milli boksör Muhammed Ünlü yarı finalde rakibine mağlup olarak altın madalya şansını kaybetti

Bakü Crystal Hall'de erkekler 46-49 kiloda mücadele eden Ünlü, yarı finalde Rus rakibi Bator Sagaluev'e 3-0 yenilerek bronz madalya aldı.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Muhammed Ünlü, büyük bir haksızlığa uğradığını vurgulayarak, "Maalesef büyük bir haksızlık yapıldı. Bu maç için çok çalıştık. İyi konsantre olmuştum. Rahatlıkla aldığım bir maçtı ama maçı bana vermediler. Yan hakemlerin ne tarafta olduğu zaten belliydi. İnsan üzülüyor, bu bir değil, iki değil. Bu daha önce de bana yapıldı. Bir yerden çıkacaktır diye düşünüyorum. Buradan olmazsa başka bir yerden. Bizim aklımızda şampiyonluk vardı. Ben yarı final diye maça çıkmadım. Şampiyon olacağım diye rahat bir şekilde maça girmedim. Çok fazla çalıştım şampiyonluğu hak ettiğimi düşünüyorum. Herkes de gördü bunu" diye konuştu.

ELİF COŞKUN DA BRONZ ALDI

Öte yandan Bakü 2015 1. Avrupa Oyunları'nda kadınlar 48-51 kiloda ringe çıkan milli boksör Elif Coşkun, yarı finalde rakibine yenilerek bronz madalya aldı.

Bakü Crystal Hall'de düzenlenen boks müsabakalarında, 48-51 kilo çeyrek finalinde Büyük Britanyalı Nicola Adams ile karşılaşan Elif Coşkun, rakibine 3-0'lık skorla yenildi.