Antalyaspor Bosna Hersekli milli sol bek Josip Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımında top koşturan 25 yaşındaki sol bek Josip Kvesic'i kadrosuna kattı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ihtiyaç olan noktalara transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kvesic ile uzun süren bir transfer görüşmesi olduğunu aktaran başkan Gencer, "Listemizde olan bir oyuncuydu. Gelecek yıllar için katkı koyacağına inandığımız genç bir futbolcu. Takımıyla Avrupa kupasında maçlar oynadığı için transfer gecikti. Takımı ile maçları devam etse de Antalya'ya gelmesi noktasında kulübü ile anlaşmaya vardık. Kvesic'in Antalya'ya gelmesini sağladık. Kvesic Antalyaspor'a 4 yıllık imza atıyor" dedi.

Kırımızı-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayan Kvesic ise Antalyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takımımım UEFA maçlarını bırakıp yeni kulübüm Antalyaspor'a geldim. Güzel bir kulüp. Çok çalışıp başarılı olacağım. Antalyaspor inşallah ligde üst sıralarda kalacak" dedi.

Kevesic, Zeljeznicar takımı taraftarının kendisini bırakmasını istememesine rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini dile getirdi.

İmzaların ardından Kvesic, Antalyaspor bayrağı ile objektiflere poz verdi.