Havadis Spor'un haberine göre, CONIFA (Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu) tarafından bu yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan CONIFA 2018 Dünya Şampiyonası bugün başlıyor.

31 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyon ile ilgili dün akşam Londra’da basın toplantısı düzenlenirken ülkemizi temsil edecek olan KKTC A Milli Futbol Takımı şampiyonada B Grubunda Abhazya, Karpatalya ve Tibet’e karşı mücadele edecek.

Dünya Şampiyonasına katılmak üzere dün Londra’ya giden Millilerimiz gruptaki ilk maçında bugün KKTC saati ile 17.00’de Enfield Queen Elizabeth II Stadı’nda Karpatalya ile karşılaşacak.

2 yıl önce Abhazya’da düzenlenen Dünya Şampiyonasında üçüncü olan Milli Takımımız bu yıl şampiyonluğu hedeflerken, bugün Karpatalya karşısında kazanarak gruplara galibiyetle başlamak istiyor.

Turnuvada karşılaşmalar EUROGENCTV. COM’dan canlı olarak yayınlanacak.

Basın toplantısına Kamalı ve Nay katıldı

Bugün başlayacak CONİFA Dünya Kupası çerçevesinde dün akşam basın toplantısı ile tüm takımlar düşüncelerini aktardı.

CONIFA Başkanı Per-Anders Blind basın toplantısında yaptığı açılış konuşmasında CONIFA’nın her yıl daha da büyüyen bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek şu an itibarıyla 47 üyeye ulaştıklarını belirtti, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Takımımızı toplantıda kafile başkanı Orçun Kamalı ile takımın en genç oyuncusu Erdoğan Nay temsil etti.