Mağusa Türk Gücü’nün göreve yeni gelen başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. Koral Bozkurt başkanlığında yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaretlerinde yapmayı planladıkları çalışmaları aktarıp, Başkan Arter’e takımın formasını ve flamasını takdim etti. Ziyarette Yönetim kurulu üyeleri olarak Özder Fidaner, Fikri Arkıner, Kemal Mahirel, Çağrı Aktuğ, Atilla Süren, Onursal Bozkurt, Mustafa Kocatürk, Fırat Özatila, Orhan Kansu, Niyazi Ziya da yer aldı.

Gazimağusa Belediye başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, köklü bir geçmişe sahip kulüplerden olan MTG’nin göreve yeni gelen yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, yeni yönetime başarılı bir dönem geçirmelerini diledi. Kulübün ihtiyaçlarının karşılanmasının ileride başarılar elde edilmesi için gerekli olduğu gerçeğini bildiğini ifade eden Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa takımlarının başarılı olmasının belediyenin önem verdiği bir konu olduğunu söyledi.

MTG Kulüp Başkanı Koral Bozkurt ise, ülkenin en büyük camialarından biri olduklarını, takımın sürdürülebilir bir yapıda olması için çalışma yaptıklarını ifade ederek, kulübün gelir getirici tesislere ihtiyacı olduğunu söyledi. Kulübü sportif başarılarıyla birlikte tesis olarak da başarılı bir duruma getirmek istediklerini ve tüm bunların başarılması için de Belediye başkanı İsmail Arter’den destek talep ettiklerini ifade eden Bozkurt, taraftarla bir bütün olarak yola devam etiklerini sözlerine ekledi.