Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, ülkesinin Arjantin'le karşılaştığı maçta yaptığı kurtarışlarla damgasını vurdu.

Copa America B Grubu'ndaki ikinci maçta Uruguay ile Arjantin karşılaştı. Mücadelede Arjantin Aguero'nun golüyle Uruguay'ı 1-0 mağlup ederken, Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera ise adeta kalesinde devleşerek takımını oyunda tuttu.

Mücadelenin henüz ilk dakikalarında Di Maria'nın sert şutunda müthiş bir hamle yaparak topu kurtaran Fernando Muslera, karşılaşmanın 25. dakikasında ise Messi'nin ortaladığı topa Aguero'nun kafa vuruşunda adeta kalesinde devleşti.

56. dakikada ise Kun Aguero'nun uçarak yaptığı kafa vuruşunda gole engel olamayan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi, 78 ve 84. dakikada ise Messi'nin sert şutlarında kalesini gole kapattı.

Copa America B Grubu ikinci maçlarının sonuçlarıyla birlikte Uruguay'ı 1-0'lık skorla mağlup eden Arjantin bu grupta şu ana kadar 4 puan toplarken, yine 4 puana sahip Paraguay ile liderliği paylaşıyor. Uruguay ise 3 puanla üçüncü sırada kaldı. B Grubu'ndaki puansız tek takım ise Jamaika.