Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Elimizdeki kadromuz bu. Antrenmanlarda çalışarak üretken olmak zorundayız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gaziantepspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Oyuna iyi başladık. Bulduğumuz gol avantajdı. Beraberlik golü sıkıntıya soktu. 5-10 dakika oyunu tutabilseydik daha iyi sonuç alabilirdik. Tutamadığımız için Galatasaray'ın baskısı arttı. Son 15 dakika baskı yapmaya başladık. Elimiz boş dönüyoruz. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Elimizdeki kadromuz bu. Antrenmanlarda çalışarak üretken olmak zorundayız. Pozisyon üretmek anlamında sıkıntımız yok. Biz gerekli pozisyonları buldukça golü de bulacağız. Çalışarak bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"BU ATMOSFERDE BUNLARIN YAPILMASI DOĞALDIR"

Gaziantepsporlu futbolcuların oyunu soğutmaya yönelik hareketler de bulunduklarının hatırlatılması üzerine Topçu, "Hocalar hiçbir zaman oyunu soğutun demez. Galatasaray da son 10-15 dakika da bunu yaptı. Bu atmosferde futbolcuların bunları yapması doğaldır" dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN KANAYAN YARASI"

Kulübün içinde maddi anlamda sıkıntıların olup, olmadığının sorulması üzerine genç teknik adam, "Türk futbolunun kanayan yarası bu. Ödemeler de sıkıntı olabilir ama bu sadece Gaziantepspor ile alakalı değil. Biz ne yaptığını bilen bir kulübümüz. Gelecek ile alakalı planlar yapıyoruz. Büyük bütçe harcamıyoruz, akıllı transferler yapıyoruz" şeklinde konuştu.