Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam Gençlerbirliği'ne konuk olacak Galatasaray, başarılı performansını sürdürme peşinde.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve müsabakada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Galatasaray'da sakat çok

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, Gençlerbirliği maçı öncesi takımda sakatlığı bulunan oyuncular nedeniyle sıkıntılı.

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Wesley Sneijder'in oynama şansı bulunmazken, idmanda yer alamayan Tolga Ciğerci'nin durumu da belirsizliğini koruyor.

Milli takımlardan sakat dönen Eren Derdiyok ile Hakan Balta'nın oynamalarına engel bir durum bulunmadığı, Serdar Aziz, Nigel de Jong ve Lukas Podolski'nin ise ilk 11 başlayacak seviyede olmadıkları paylaşıldı. 

Galatasaray'da Kolbeinn Sigthorsson'un da ameliyatı sonrası tedavisine devam ediliyor.

Galatasaray 10 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Gençlerbirliği müsabakası öncesi son 10 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza atmış durumda.

Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş'a 1-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 8 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi.

Bu 10 maçlık seride 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş'a karşı (normal süre 0-0, penaltılarda 4-1) TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Muslera - Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole - Tolga, Selçuk - Yasin, Podolski, Bruma - Eren Derdiyok.