Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani, Süper Lig'le ilgili pek bilgi sahibi olmadığını belirterek, "Galatasaray'ın Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesine girdiğini biliyorum. Derbi maçlarının yüksek dozda geçtiğini ve şehir açısından önemli maçlar olduğunu biliyorum" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin İngiliz ekibi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Luis Nani, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yaklaşık 10 bin taraftarın önünde düzenlenen törenin ardından yıldız oyuncu basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Hayatındaki en güzel duygulardan birini yaşadığını dile getiren Nani, "Taraftarların benim gelişime yaptıkları karşılama beni çok mutlu etti. Başkanımıza ve Terraneo'ya beni buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Gururlu olduğumu söylemek istiyorum. Geldiğimden beri geldiğim şey şu; bu ülkede çok kibar, çok güzel insanlar var. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BU KULÜP İÇİN HER ŞEYİMİ VERECEĞİM"

Fenerbahçe için her şeyini vereceğini dile getiren yıldız futbolcu, "Her an, her dakika her şeyimi vermeye çalışacağım. İnsanların bu mutluluğuna sahada karşılık vereceğim. Ben bu kulüp için çok çalışacağım ve kalbimi, her şeyimi vereceğim. Bunun sözünü veriyorum. Ben kulübün hedeflerini ilk sıraya koyuyorum. Bu sezon ilk hedefim takıma kazanacağım kupalarda yardımcı olmak" diye konuştu.

"MEIRES VE ALVES OLUMLU GÖRÜŞ VERDİ"

Transfer olmadan önce Meireles ve Alves ile görüştüğünü ifade eden Nani, "Bu ülke ve takımla ilgili olumlu görüş verdiler. Aldığım kararda da yardımcı oldular. Hocamın da etkisiyle buraya geldim. Bu ülkede ülkemden olan oyuncularla oynamak bana yardımcı olacaktır. Şu an başlamak istiyorum" dedi.

"RONALDO GELİR Mİ BİLEMEM"

'Cristiano Ronaldo gelecek yıllarda Fenerbahçe'ye gelmek ister mi? Bununla ilgili bir şey biliyor musunuz?" sorusuna ise Nani, "O bir gün buraya gelir mi bilemem. Ben şu anda kulübün başarısına odaklanmış durumdayım" cevabını verdi.

"PREMIER LİG'DE DE SERT MÜDAHALELER YAPILIYOR"

Türkiye'de savunma oyuncularının sert bir futbol oynadığının söylenmesi üzerine yıldız futbolcu, "Ben Premier Lig'de oynamış oyuncuyum. Savunma oyuncuları çok sert müdahaleler yapabiliyor. Ben de orada iyi bir oyun oynadığımı düşünüyorum. Sizin de güçlü olmanız gerekiyor. Sahada hakemler var ve onlar da bizi koruyacaklardır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"VAN PERSIE GELİRSE ÇOK KATKI SAĞLAR"

Bir soru üzerine sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer alan Van Persie'nin takıma katılması halinde büyük katkı sağlayacağını dile getiren tecrübeli oyuncu, "Gelirse çok iyi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kulübe çok yardımı olacaktır. Tecrübeli ve çok gol atmış bir oyuncu. Kulübümüz onun buraya gelmesi önünde bir karar alırsa doğru bir karar olacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM"

Performans olarak iyi bir dönemde olduğunu kaydeden Nani, "Geçtiğimiz sezon benim için çok iyi geçti. Ondan önceki sezon işler iyi gitmemişti. Orada iyi oynadıkça potansiyelime olan inancımı tekrar kazandım. Kendimi harika hissediyorum. Bu takımın isteklerini yardımcı olabilmek için çalışacağım" dedi.

"DERBİLERİN YÜKSEK DOZDA GEÇTİĞİNİ BİLİYORUM"

Süper Ligi tanıyıp tanımadığına ilişkin bir soru üzerine yıldız oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Birkaç şey duydum. Maçlarını takip edebildiğim bir lig değildi. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesine girdiğini biliyorum. Derbi maçlarının yüksek dozda geçtiğini ve şehir açısından önemli maçlar olduğunu biliyorum."

Nani: Galatasaray...