Dünyanın açık ara en çok tercih edilen spor giyim markası Nike, 2016 İlkbahar-Yaz sezonuna da modayı belirleyecek tasarımlarıyla karşınıza çıkıyor. Bu yılın trendi canlı ve zıt renkler koşu ayakkabılarından günlük modellere kadar tüm ürünlerde kendini gösteriyor, içinizdeki enerjiyi ve mutluluğu yansıtmanızı sağlıyor.

Nike 2016'da profesyonel ya da amatör tüm sporcuların performanslarını artıracak yeni ürünlerle geliyor. Aniden bastıran bahar yağmurları sporunuzu engelleyemez! Nike'ın yeni ve devrimsel Storm-FIT teknolojisi ile ayakkabılar sayesinde en sert doğa koşullarına bile karşı koyun. Dinamik desenleriyle hız duygusunu güçlendiren, daha rahat hareket etmenizi sağlamak için geliştirilen ayakkabılar ile sınırlarınızı yıkın. Koşu, basketbol, futbol ve ilgilendiğiniz her spor dalı için en iyi performansı sunan modeller hızınıza hız, gücünüze güç katacak.

Günlük kullanıma uygun, şık ve rahat modeller de elbette her sezon olduğu gibi yenilendi, daha şık ve daha rahat hale getirildi. Yılın en trend renklerinde ve desenlerinde tasarımlarla, dayanıklılığı ve esnekliği artırılmış malzemelerle üretilen spor ayakkabılar yine rahatlığı ve şıklığı seven herkesin ayağında olacak. Havalar ısınırken sizi serin tutacak, nefes alan ayakkabılar da birbirinden güzel renkleriyle size çok yakışacak. Bu seneki Nike Ayakkabı çeşitlerinin bolluğu hem kumaşın rahatlığını sevenlerin hem de derinin şıklığını tercih edenlerin beğeneceği bir koleksiyon ortaya çıkmasını sağlıyor. İşe giderken, şehirde ya da doğada yürüyüş yaparken, sabah sporu sırasında ya da okulda... Nike 2016 İlkbahar yaz sezonu boyunca ayağınızdan çıkmamakta kararlı.

Nike ile 2016 baharında ve yazında da rahat edin, iyi görünün, iyi hissedin.

Nike online mağazası:  www.cityshop.com.tr