Afyonkarahisarda 21-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Afyon Summer Football Fast 2015 Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Kentteki termal bir otelde iftarın ardından gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Temsilcisi Nadir Güzbey, turnuvayı düzenleyen organizasyon şirketinin temsilcisi Ugur Genç ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda organizasyon ile ilgili bilgilere veren katılımcılar, böyle bir turnuvanın kentte ilk defa yapıldığını ve bunun kentin tanımı açısından büyük önem taşıdığını belirttiler. Afyonkarahisar'ın bu tür organizasyonlar için ikliminin oldukça elverişli olduğu üzerinde durulurken, turnuvanın 21-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Turnuvaya Fenerbahçe, Olympiakos, Real Betis, Marsilya gibi dünyaca ünlü bir çok takımın katılacağı aktarılırken, Fenerbahçe'nin maçlarını 21 Temmuz Salı ve 22 Temmuz Çarşamba günü oynayacağını ve bütün maçların saat 20.30'da başlayacağı kaydedildi. Yetkililer maç biletlerinin fiyatlarını ise 8 Temmuz Çarşamba günü yapılacak toplantıda belirleneceği ifade edildi.