Havadis Spor'tan Hüseyin Köprülü'nün haberine göre, Süper Lig’in 13.haftasında rakiplerini konuk edecek olan Merit Alsancak Yeşilova ve Binatlı takımları kendi sahalarındaki maçlarda hiç mağlubiyet yüzü görmeyerek deplasman takımlarına yine zor anlar yaşatacaklar.

Bu takımların dışında Gençler Birliği de kendi sahasında hiç kaybetmeyen diğer bir ekip. İskele ekibi, 13.haftada deplasmanda mücadele edecek.
16 Aralık Cumartesi GAÜ Çetinkaya’yı konuk edecek olan Merit Alsancak Yeşilova ve 18 Aralık Pazartesi günü Türk Ocağı’nı ağırlayacak olan Binatlı unvanlarını korumak için yine saha avantajlarını en iyi şekilde kullanmayı hedefleyecek.

Evlerinin beyi

Süper Lig’de kendi sahasında oynadığı maçlarda mağlubiyet görmeyen 3 takımdan ikisi olan M.Alsancak Yeşilova ve Binatlı takımları 2’şer galibiyet ile 4’er beraberlik elde ettiler. G.Birliği ise 3 galibiyet 3 beraberlik elde ederek daha iyi bir iç saha puanlamasına sahip oldu.
Yeşilova evindeki 6 maçta 10 gol atıp kalesinde 5 gol gördü. Binatlı 9 gol atıp 4 gol yerken, G.Birliği ise 13 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

Beraberlik ihtimalleri yüksek

Her üç takım da evlerinde kaybetmezlerken beraberlik sayılarının çok olması sonraki maçlardaki beraberlik ihtimallerini artırıyor. G.Birliği sahasında 3 kez, M.Alsancak Yeşilova 4 ve Binatlı takımı da 6 maçta 4 kez berabere kaldı.