Geçtiğimiz sezon uzun süre Tayfun Korkut'un çalıştırdığı, halen Ceyhun Gülselam, Kenan Karaman ve eski Beşiktaşlı Miloseviç'in forma giydiği, Beşiktaş'lı Marcello'nun eski takımı Hannover 96 , ligin bitimine 9 hafta kala, 17 puanla sonuncu durumda. Hannover takımın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Felix Klaus ise bu genç yaşına rağmen üçüncü kez küme düşme acısı yaşayabilir.

Defalarca Almanya U-21 milli takımında yer alan Klaus ilk kez 2013 yılında Fürth ile Bundesliga'ya veda etti. Freiburg'a transfer olan futbolcu geçtiğimiz sezon bir kez daha küme düşme acısını tattı. Sezon başında 3 milyon Euro'ya Hannover'e transfer olan Klaus şimdi de aynı sonla karşı karşıya.

"Kendi kendime, benim suçum ne?" diye soruyorum diyen futbolcu, "Bir futbolcunun yaşayabileceği en kötü olay küme düşmek. Ligin dibinde olmak, insanın canını çok acıtıyor" dedi.

Klaus, hala futboldan zevk alıp almadığı şeklindeki soruyu ise, "Oflayıp puflamamak lazım. Dünyanın en güzel mesleklerinden birine sahibim" şeklinde konuştu.