BRT Spor'un haberine göre, Lig lideri Yenicami konuk ettiği lig sonuncusu Ozanköy karşısında iki puan kaybederek zirve yolunda iki puan kaybetti. Ozanköy ise son 3 haftada puan toplamaya devam ederek ligde kalma umutlarını yeşertmeye devam etti. Bu sonuçla Yenicami’nin takipçisi Doğan Türk Birliği ile puan farkı da 4’e indi.

K-Pet Süper Ligi’nde lider Yenicami ligde son sırada bulunan Ozanköy karısında uzun süre geride götürdüğü maçın son dakikalarında bulduğu golle 1 puan alabildi. Bu sonuçla takipçisi Doğan Türk Birliği ile puan farkı da 4’e indi.

  1. dakikada gelişen Yenicami atağında Mehmet Altın sağ taraftan rakip ceza alanına girdi. Pasında Tansel boş pozisyonda topu dışarı attı.
  2. dakikadaki atakta Yenicami’den John Okoli sol taraftan rakip ceza alanına girdi, rakibinden kurtulduktan sonraki vuruşunda kaleci topu kornere attı.
  3. dakikada Ozanköy öne geçti. Sağ taraftan gelişen atakta Bekir ceza alanındaki Ertaç’ı gördü. Ertaç boş pozisyonda vuruşunu yapmadı, kaleciyi geçmek isteyince seken top tekrar önüne geldi. Vuruşunda Oladele’nin müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Ozanköy deplasmanda 1-0 öne geçti.
  4. dakikada ani gelişen Ozanköy atağında Bekir sol taraftan tıpkı atılan gol gibi rakip ceza alanına girdi. Pasında Ertaç bom boş pozisyonda topu filelere gönderemedi. Defanstan seken topa bir kez daha vurdu ancak defans bu ke topu uzaklaştırınca Ozanköy 2 farklı öne geçme şansını kullanamadı.
  5. dakikada Yenicami aradığı golü buldu. M.Göktaş’ın sağdan ortasında kaleci M.Emin de topa çıkamayınca John Ebuka kafa vuruşu ile topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yapan golü attı.

90+3’ncü dakikada Yenicami’den M.Göktaş’ın pasında M.Altın ceza alanı içinden topa çok kötü vurarak üstten dışarı gönderince maç 1-1sona erdi. Bu sonuçla Yenicami puanını 51’e yükseltirken Ozanköy de puanını 18 puana çıkardı.

Gençler maçını Yenicami gençleri 6-1 kazandı.