Beşiktaş’ın bu sezonki en önemli transferlerinden biri olan ve Antalyaspor ile oynanan ligin ilk maçında gol atarak siyah-beyazlı forma altında siftah yapan Pepe, soyunma odasında mutluluktan uçuyordu. ,

İlk yarının son dakikasında ağları havalandıran ve devre arasında soyunma odasına çok keyifli giden Portekizli yıldızın, Milli Takım’dan da takım arkadaşı olan Ricardo Quaresma’ya dönüp, “İlk kez böyle seyircisiz bir maçta oynuyorum. İlginç oldu. Benim için iyi bir başlangıç. Golü taraftarla birlikte kutlamayı isterdim” dediği öğrenildi.

“Seni coşkuyla karşılayacaklar”

Arkadaşını kutlayan Quaresma’nın ise, “Maçın seyircisiz olması çok üzücü. Bu statta atmosfer muhteşemdir. Beşiktaş taraftarını burada görmen gerek, nefesin kesilir ve bir gol daha atmak istersin. İlk seyircili maçta seni çok coşkulu karşılayacaklardır. Ne demek istediğimi o zaman anlayacaksın” karşılığını verdiği kaydedildi.

Pas sayısında Atiba’yı geçti

Antalyaspor karşısında ilk Süper Lig maçına çıkan, bir gol atan, bir kez direğe takılan Pepe, pas performansı ile Atiba’yı bile geride bıraktı. Portekizli yıldız, 90 dakikada 99 pas yapıp, 83 isabet sağlarken, iki alanda da zirvede yer aldı.