Pınar Karşıyaka, 1-3 Ekim tarihlerinde güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceği Pınar Cup'ta seyircisiyle buluşacak. Turnuvanın biletleri 2 maç için günlük 10 TL olarak açıklandı.

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kendi adına düzenlenen Pınar Cup'ta güçlü rakiplerle karşılaşmaya hazırlanıyor. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek olan 3 günlük turnuvaya, Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Rönesans TED Ankara Kolejliler, PAOK BC, Trabzonspor Medical Park basketbol takımları katılıyor.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını hatırlatan Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, "Yeni sezona çok iyi başlangıç yapmak için özel turnuvalara katılıyoruz. Yunanistan'da Nic Galis Kupası'nı kazandık. Bu yıl da sezon öncesi çok verimli bir hazırlık süreci geçirdik. Oldukça güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceğimiz Pınar Cup ile de bu süreç tamamlanıyor. Pınar Cup'ta yeni transferimiz ile kendi seyircimiz önünde güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Taraftarımıza geçen yıl gibi iyi bir performans sözü veriyor ve herkesi bizi desteklemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Pınar Cup, 1 Ekim Perşembe günü saat 17.00'de Trabzonspor Medical Park – PAOK karşılaşması ile başlayacak. Turnuvanın biletleri 2 maç için günlük 10 TL olarak açıklandı. Biletler maç günü açılacak olan gişeden satılacak.

PINAR CUP PROGRAMI

1 Ekim Perşembe:

17.00 Trabzonspor Medical Park – PAOK BC

19.15 Pınar Karşıyaka – Rönesans TED Ankara Kolejliler

...

2 Ekim Cuma

17.00 Rönesans TED Ankara Kolejliler – PAOK BC

19.15 Pınar Karşıyaka -Trabzonspor Medical Park

...

3 Ekim Cumartesi

13.45 Trabzonspor Medical Park – Rönesans TED Ankara Kolejliler

16.00 Pınar Karşıyaka – PAOK BC

Pınar Karşıyaka sezonu açıyor