Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Osmanlıspor mücadelesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir puanımız olabilir ama sezon çok uzun. Birlik olmalı, gol atmalı ve geri dönmeliyiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi evinde Osmanlıspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, maçı kaybettiklerini ama birçok gol pozisyonu bulduklarını belirterek, "Biraz daha dikkatli olmamız lazım. Birçok gol denememiz oldu ama gol atamadık, şansızdık. Gelecek hafta telafi etmek istiyoruz. Sonuçta bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Daha çok çalışıp önümüzdeki maça bakmalıyız" dedi.

"BİZ ŞAMPİYON TAKIMIZ"

Bir basın mensubunun, "2 haftada 5 puan kaybettiniz. Neler hissediyorsunuz?" sorusuna ise Podolski, "Biz şampiyonuz. Takımdaki herkes kazanmak istiyor, kaybetmek istemiyoruz. Taraftarlara ve diğer takımlara mesajımız var. Bir puanımız olabilir ama sezon çok uzun. Birlik olmalı, gol atmalı ve geri dönmeliyiz" şeklinde cevap verdi.

"KİMİNLE OYNAYACAĞIMIZI HOCAMIZ BELİRLİYOR"

Burak Yılmaz'ın sahadan çıkarken taraftarların yaptığı tepkinin hatırlatılması üzerine ise Alman futbolcu, "Ben futbolcuyum, en iyisini yapmaya çalıyorum. Kiminle oynayacağımızı hocamız belirliyor. Takımı hoca yapıyor. Sezon planlamasını hoca yapıyor. İlk yarı sağda oynadım, ikinci yarı solda oynadım. Gol fırsatı yakaladım ama olmadı. Kiminle oynayacağım önemli değil. Bugün kötü oynadık" diye cevap verdi.

"BENİM SAĞDA YADA SOLDA OYNAMAM ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

Bu gün sahada bir çok pozisyonda oynadığını belirten Podolski, "Benim sağda yada solda oynamam çok önemli değil. Bir çok pozisyona girdim ama şansızdım" dedi.

Basın mensuplarının UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yaklaştığını hatırlatması üzerine Podolski, sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonlar Ligi'ni bekleyeceğiz, şimdiden konuşmak yersiz olacak" diye konuştu.