Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, "En büyük hayal kırıklığı, evimizde oynadığımız ilk maçı kaybetmemiz oldu" dedi.

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) resmi internet sitesine röportaj veren Lukas Podolski, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamadıklarını dile getirerek, "En büyük hayal kırıklığı evimizde oynadığımız ilk maçı kaybetmemiz oldu. Şu anda 4 puanımız var ki; bu harika değil ancak çok kötü de değil. Zirveden 3 puan uzaktayız ve bunu kapatmak için önümüzde uzun bir sezon var" diye konuştu.

İLK MAÇIMIZI KAZANMAMIZ ÇOK ÖNEMLİ"

Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayacakları Atletico Madrid maçının kazanılmasının önemini vurgulayan Podolski, "İlk maçı kazanmamız çok önemli. Evimizde Atletico'ya karşı gücümüzü ortaya koymalıyız. Taraftarların desteğiyle maçı kazanabiliriz. Gruptan çıkmak için sonrasına bakacağız" şeklinde konuştu.

"BEN TAKIM OYUNCUSUYUM"

Bir oyuncu için en önemli şeyin maç yapmak olduğunu söyleyen 30 yaşındaki yıldız oyuncu, "Futbolcu goller attıkça güçlenir ve güven kazanır. Az oynayan, kulübede olan bir oyuncu daha iyi hale gelemez. Biraz fazla tatil yaptım, sonra iyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve şimdi maçlara çıkıyorum. Ben takım oyuncusuyum ve önemli olan da takımın aldığı sonuçlar. Her geçen gün ritmimi yakalıyorum" ifadelerini kullandı.

"UMARIM GALATASARAY'DA 3-4 YIL ÇOK BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRİRİM"

Sarı-kırmızılı taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok etkilendiğini de belirten tecrübeli golcü, "Galatasaraylı taraftarlar beni harika karşıladı. Türkiye'deki insanlar çok sıcak. Umarım burada 3-4 yıl çok başarılı bir dönem geçiririm" dedi.