Galatasaray'ın Alman yıldız Lukas Podolski, "Herkes şampiyona karşı daha istekli oynuyor. Yüzde yüz oyunun daha da üstünde bir oyun sergiliyorlar. Biz de daha dikkatli olmalıyız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, "Bana göre bireysel olarak bir oyuncuyu değerlendirmemek lazım. Takım olarak değerlendirmemiz gerekiyor. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama ikinci yarı çok koştuk. Almamız gereken 3 puana ulaşamadık. Bunu düşünmeliyiz. Hatalarımızı düzeltmeli ve ileri bakmalıyız. Kendi sahamızda bugün iki puan kaybettik. Daha önce de bir maçı kaybetmiştik. Kendi sahamızdaki maçlarda dikkat etmemiz ve puan kaybetmememiz gerekiyor. Bunun yanında herkes şampiyona karşı daha istekli oynuyor. Yüzde yüz oyunun daha da üstünde bir oyun sergiliyorlar. Biz de daha dikkatli olmalıyız. Özellikle kendi seyircimiz önünde bir daha bu hataları yapmamamız gerekiyor" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BAMBAŞKA BİR KULVAR"

Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını da değerlendiren yıldız isim, "Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar. Bu maçla o maçı karşılaştıramayız. İkinci yarıda oynadığımız oyun iyiydi. Temelimizi ikinci yarıdaki oyunun üzerine kurabiliriz. Umuyorum ki Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçta 3 puanı alacağız. Çok zor maç olacak. Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar" diye konuştu.

"BANA YANLIŞ BİR MESAJ İLETİLDİ"

Sosyal medya hesaplarından son dönemde yaşanan terör saldırılarına ilişkin paylaştığı bir yazının ülkesi Almanya'da tepki görmesinin hatırlatılması üzerine Podolski, "Ben dün hayatını kaybeden bir askerin hikayesini duydum ve bu beni çok etkiledi. Beni hayatını kaybeden her asker üzüyor. Ben bununla ilgili üzüntümü paylaşmak istemiştim. Benim amacım üzüntümüzü dile getirmekti ama bana yanlış bir mesaj iletildi ve ben de yanlış bir mesaj paylaştım. Dolayısıyla ondan sonra bunu düzeltmek zorunda kaldım" şeklinde konuştu.