Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden ve son 11 maçta sadece bir galibiyet alan Antalyasporlu futbolcular ve yönetimi protesto etmek için bir grup taraftar, takımın antrenman yaptığı Hasan Subaşı Tesisleri'ne geldi. Burada kulüp başkanı Gültekin Gencer ve futbolcular aleyhine tezahüratta bulunan taraftarlar, tesislerin giriş kapısına da "Umutlandırıp utandırmayın. Artık oynayın" yazılı pankart astı.

Bu sırada taraftarlar arasından bir grup, kulüp başkanı Gültekin Gencer ile görüşmek üzere tesislere girdi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından başkan Gencer, tesislerin giriş kapısına geldi. Takımın uyum döneminde olduğunu ifade eden Gencer, gerekli transferler yaptıklarını ve yeni teknik direktörleri Morais'in kendilerine 3 hafta sonra gerçek performansı göstereceklerini söylediğini aktardı.

Taraftarların deplasmanlarda bile kendilerini yalnız bırakmadığını anlatan Gencer, "Her zaman her yerde birlikte hareket edeceğiz. Telaşlanacak bir şey yok. Bir bütün olacağız. Panik havası yaratmamak gerekiyor. Takıma katkı sağlayacak çalışmalar içinde olacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe karşılaşmasının formalite maçı olduğunu anlatan Gencer, "Hocamız tahminimce forma giyemeyen sporcuları oynatacak. Bizim için Torku Konyaspor maçı çok önemli. Konya'ya taraftarın da gitmesi gerekiyor. Ardından 3 önemli lig maçına çıkacağız. Taraftara ihtiyacımız var. Küfür olmayan bazı kelimeler bile küfür olarak kabul edilip ceza alıyoruz. Federasyon yasaları uyguluyor. Kulüpler Birliğinde bu durum hep gündem maddesi. Kulüplerin yediği cezanın haddi hesabı yok. Gerekli tepkileri gösteriyoruz" diye konuştu.

etoo1.jpg

Eto'o ve Morais, protestoyu bitirdi

Gencer'in taraftarlarla konuştuğu sırada tesislerin ön giriş kapısına gelen yıldız futbolcu Samuel Eto'o ve teknik direktör Jose Morais'e taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Eto'o ve Morais, taraftarla karşılıklı tezahürat yaptı.

Teknik adam ve ünlü futbolcunun sempatik tavırları, taraftarları da yumuşattı. Eto'o ve Morais ile özçekim yapan taraftarlar, protestolarını sona erdirerek tesislerden ayrıldı.

Kaynak: AA