Beşiktaş, hazırlık maçında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Tek sayısını penaltıdan bulan Kartal, Quaresma'nın ayağından 2 de penaltı kaçırdı.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş maça, "Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Dusco Tosic, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Kerim Frei, Ricardo Quaresma, Necip Uysal, jose Sosa, Ramon Motta, Mustafa Pektemek" on biriyle çıktı. Ümraniyespor ise karşılaşmaya, "Muzaffer Sarıibrahim, Tarık Tekdal, Samet Rakipoğlu, Oğuz Ceylan, Mücahit Albayrak, Bulut Kaya, İbrahim Akdağ, Eser Yayla, Ulaş Sarı, Eren Açıkgöz, Bahadır Taşdeler" on biri ile başladı.

Mücadelede Portekizli yıldız Ricardo Quaresma 2 penaltıyı gole çeviremezken, Ümraniyespor 21. dakikada Eser'in penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Siyah-beyazlı takımın 37. dakikada kazandığı penaltı vuruşunda topun başına bu kez Kerim Frei geldi. Kerim Frei'in vuruşunda Beşiktaş eşitliği sağlarken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.