Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, yarın Sporting Lizbon için zor bir gece olacağını söyledi.

Quaresma, UEFA Avrupa Ligi'nde ülkesinin temsilcilerinden Sporting Lizbon ile yarın oynayacakları karşılaşma öncesi Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Beşiktaş forması yeniden giymek bana gurur veriyor. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Bana burada gösterilen sevgiye karşılık vermek istiyorum" dedi.

"DERBİDE OYNAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜM"

Quaresma, derbide Fenerbahçe'ye karşı forma şansı bulamadığı için üzgün olduğunu ifade ederek, "Ama önemli olan kazanmamızdı. Derbide oynayacağımı düşünmüştüm ve kendimi buna göre hazırlamıştım. Son oyuncu değişikliğinde Cenk'in oyuna girdiğini görünce kısa süre üzüldüm ama önemli olan kazanmamızdı" diye konuştu.

"SPORTING İÇİN ZOR BİR GECE OLACAK"

Sporting Lizbon karşılaşmasının zor geçeceğini dile getiren Portekizli yıldız, "Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Kendi sahamızda çok iyi oynayan bir ekibiz. Sporting için çok zor bir gece olacak. Heyecanla maç akşamını bekliyorum. Görev verilirse sahaya çıkar ve elimden geleni yaparım" ifadelerini kullandı.