Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Luiz Rhodolfo, Medicana Sivasspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Her maç üstüne koyuyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlıların Brezilyalı stoperi Luiz Rhodolfo, maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Arkada baskıya dayandık. Son bölümde attığımız gol işimizi kolaylaştırdı, nefes aldık. Üstüne koyuyoruz her maç. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İlk başta takım olarak hücumda çok iyiyiz. Tabii ki goller kaçırıyoruz. Bugün de kaçırdığımız goller var. Önemli olan pozisyona girmek. Takımımız pozisyon üretiyor. Her maçta pozisyon buluyoruz. Bundan sonraki maçlarda da çok pozisyon bulacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımla uyum içindeyim ama çok daha üstüne koymam gerektiğini biliyorum. Şu anda iyi bir performansım var. Her maçta gösteriyorum. Bazen hatalar da olabiliyor ama biliyorum ki Beşiktaş büyük takım ve performansımın üstüne koyuyorum" dedi.

"BURADA OYNAMAK İSTİYORUZ"

'Başakşehir Stadyumu'nun ambiyansından memnun musunuz?" sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, "Biz Quaresma ile de zaman zaman konuşuyoruz. Burada taraftarımızla bir bütün oluyoruz. Sahaya daha yakınlar. Maçın başından sonuna kadar bizi destekleyen mükemmel bir taraftarımız var. Onlara da teşekkür ediyoruz. Burada ambiyans çok güzel ve burada oynamaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.