Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın yeni transferi Luiz Rhodolfo'ya Vodafone Arena'yı gezdirdi.

Bu sabah sağlık kontrolünden geçen Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo, kontrollerin ardından Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi. Yapımı halen süren Vodafone Arena'yı "Yeni Mabed" olarak adlandıran Fikret Orman, "Futbolcularımızın burayı görmesini istiyorum, Burası inanılmaz bir futbol arenası" dedi.

Rhodolfo'nun çok kaliteli bir isim olduğunu belirten Orman, "Yapmış olduğumuz araştırmalar sadece futbolu ile alakalı değil, karakterleriyle de alakalı. Çok yüksek ahlaklı oyuncuları kulübümüzde barındırmaya gayret ediyoruz. İnşallah Beşiktaş'a çok katkıda bulunacaktır" diye konuştu.

Kamp sırasında yaşanan sakatlıklardan sonra takviye yapacaklarını belirten Fikret Orman, "Bundan sonra bir santrfor transferimiz var. Tolgay'ın sakatlanması şanssızlık oldu. Veli'nin omzunun durumu belli olacak. Belki o bölgeye bir takviye yapma ihtiyacımız olabilir" diye açıklama yaptı.

Yeni yapılan Vodafone Arena Stadı'nda bir an önce mücadele edip şampiyonluk turu atmak için sabırsız olduklarını söyleyen Orman, "Stadyumun tek bir amacı var; şampiyon olmak ve başarılar elde etmek. Şampiyonluk kupalarını Vodafone Arena'da kaldırmak istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte burada nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum ve bir an önce bitmesi için de gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

RHODOLFO: "RAKİP TAKIMIN PUAN ALMASI ÇOK ZOR"

Vodafone Arena gibi bu tarz statlarda oynamanın heyecan verici olduğunu ve oynamak için sabırsız olduğunu belirten Beşiktaş'ın yeni transfer Luiz Rhodolfo, "Dünya Kupası, Brezilya'da düzenlendi ve yeni statlar inşa edildi. Bu tarz statlarda oynadım. Rakip takımlar için gerçekten oynaması çok zor. Çünkü ev sahibi takımın taraftarları çok etkili oluyor. Rakip takımın puan alması gerçekten çok zor. Burada da böyle olacaktır. Oynadıkça taraftarlarımıza daha büyük mutluluklar yaşatmak istiyorum" şeklinde konuştu.