Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto'o'nun ardından Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren kırmızı-beyazlı takımın basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Transferler hakkında bilgi veren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Yaptığımız transferleri hemen hemen açıkladık. Eto'o transferini yaptık. Sivasspor'da oynayan Kadir Bekmezci ile de anlaştık. Ronaldinho ile de prensipte anlaştık ancak Antalyaspor'a mali yük getirmezse transfer gerçekleşecek. Fazla bir maliyet getirirse Ronaldinho transferi olmayacak. Gaziantepspor forması giyen Chico'ya bir teklif yapıldı. Adanasporlu M'billa da birkaç güne Türkiye'ye dönecek, anlaşılırsa onunla da sözleşme imzalayacağız. Konyaspor'da forma giyen Gabriel Torje ile bir görüşmemiz olmadı" dedi.

"YENİ SEZONDA LİGİ İLK 8 İÇİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Yeni sezonda hedeflerinin ilk 8 takım içinde yer almak olduğunu ifade eden Ceylan, "Oyuncularımız dün sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Yeni sezondan beklentimiz Süper Lig'de kalıcı olmak ve istikrarlı olarak da daha yukarılara çıkmak. Bu sezon Süper Lig'i ilk 8 içinde bitirmek istiyoruz. Bunu yapacak bir kadro oluşturuyoruz. Yeni stadımızda taraftarımızın da desteğiyle hedeflerimize bir bir ulaşacağız" diye konuştu.