Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin Van Persie, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftara da açık olarak yapılan imza töreninde sarı-lacivertli takıma imzayı attı.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu Robin Van Persie, bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende sarı-lacivertli takıma imzayı attı.

Saatler öncesinden stada akın eden taraftarlar, Hollandalı oyuncu sahaya çıktığında büyük bir coşku yaşadı. Yıldız oyuncu için tezahüratta bulunan taraftarlar, uzun süre sevgi gösterinden bulundu.

Sarı-lacivertli takıma imzayı atan Persie, konuşmasına Türkçe olarak, "Merhaba Fenerbahçe" diye başladı. Türkçe öğrenmek istediğini belirten Van Persie, "Az önce benim Türkçe öğrendiğim ilk kelimeyi duydunuz. En kısa zamanda Türkçe'yi öğrenmeye çalışacağım. Ülkeye adaptasyon konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben Fenerbahçe ailesinin bir parçasıyım. Buraya en hızlı şekilde uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Gerçekten benim için bu büyük taraftarları görmek çok güzel bir duygu. Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum; ben burada tüm gücümle bu takıma katkı verebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Şu anda sizi burada böyle coşkulu görürken, şunu düşünüyorum, bugün böyleyse lig şampiyonu olursak nasıl bir kutlama olur, bunu tahmin bile edemiyorum. Teşekkürler Fenerbahçe. Hep birlikte başarılım" dedi.

Konuşmasının ardından oğluyla birlikte karşılıklı top sektiren Persie, topları taraftara gönderdi. Taraftarlar atılan topları yakalamak için birbiriyle yarıştı.