Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 2. dakikada Sow 59. dakikada Lens kaydetti. Konuk ekip Manchester United'ın tek sayısı ise 89'da Rooney'den geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 4. maçında 7 puana ulaşırken Manchester United, 6 puanda kaldı.

MAÇIN GOL DAKİKALARI:

Dakika 2: Hasan Ali sol kanattan ortaladı. Sow'un Ceza alanı çizgisine yakın kısımda yaptığı rövaşata vuruşunda top, kalecinin üzerinde harika bir şekilde ağlarla buluştu: 1-0

Dakika 59: Fenerbahçe, farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası dışından hafif sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Lens, sağ ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci De Gea'nın solundan filelere gönderdi: 2-0 

Dakika 89: Ceza sahası dışında topla buluşan Rooney, düzgün ve sert bir şut çıkarırken, meşin yuvarlak kaleci Volkan Demirel'in sağından filelerle buluştu: 2-1 

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİ DOLDU

Sezon başından beri boş tribünlere oynayan Fenerbahçe, Manchester United karşılaşmasında dolu tribünlerde oynadı. Satışa çıkartılan biletlerin büyük bölümü tükenirken kale arkalarında tek bir boş yer bile kalmadı. 

SPORCULAR MAÇTA

Fenerbahçe erkek, kadın basketbol takımları ile erkek ve kadın voleybol takımları karşılaşmayı izlemek üzere Kadıköy’e geldiler. Erkek basketbol takımı otobüsün sapağı kaçırması nedeniyle zorlukla stadyuma gelirken özellikle Ekpe Udoh’un bu maçı takım arkadaşları ile birlikte izlemek için istekte bulunduğu öğrenildi.

VAN PERSİE SÜRPRİZİ

Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, Van Persie’yi kulübeye çekti. Sarı lacivertlilerin teknik patronu ilk 11’de forvette Sow’a görev verirken orta alanda ise sürpriz bir şekilde Alper Potuk görev aldı. 

1000 MANCHESTERLİ

Karşılaşmayı izlemek için 1000'e yakın Manchester United taraftarı Kadıköy'e geldi. İngiliz taraftarlar takımlarına şarkılarla destek verdi.