Fenerbahçe Kulüp Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Kasımpaşa maçı sonrası sakatlık yaşayan Luis Nani ve Josef de Souza'yı Molde maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Sarı-lavicertlilerin kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlığı bulunan oyuncuların sağlık durumlarıyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"ALVES, İYİ BİR ŞEKİLDE GİTTİ VE TEKRAR SAKATLANIP GELDİ"

Bruno Alves'in dün antrenmana çıktığını ve herhangi bir sıkıntısı olmadığını belirten Kunduracıoğlu, "Milli takımdan bazı problemlerle gelmişti. Ön adalesinde zorlanması vardı. İyi bir şekilde gitti ama tekrar sakatlanıp geri geldi. Fakat şu an iyi durumda ve bu şekilde devam ettiği sürece teknik ekip de uygun görürse Perşembe günü oynayacağımız maçta takımdaki yerini alabilecektir" şeklinde konuştu.

"KJAER'İN TEDAVİSİ BEKLENENDEN İYİ GİDİYOR"

Simon Kjaer'in de tedavi sürecinin beklenenden iyi gittiğini söyleyen Burak Kunduracıoğlu, "Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursaspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlarsa ve herhangi bir problem görmezsek hafta sonu oynayacağımız lig maçında teknik ekibin vereceği karar ile takımdaki yerini alacaktır. Ancak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olur ise tedavisine devam edilecek" ifadelerini kullandı.

Abdoulaye Ba ve Diego Ribas'ın tedavi ve çalışmalarının özel program dahilinde devam ettiğini vurgulayan Kunduracıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Biraz daha zaman alacak. Kasımpaşa maçından sonra Luis Nani ve Josef de Souza'da ağrılar oldu. Onları da yoğun bir şekilde özel programa aldık ve rejenerasyon antrenmanlarıyla maça hazırlamaya çalışıyoruz."