Real Madrid ile Liverpool arasında Kiev'de oynanan Şampiyonlar Ligi finalinden geriye kalan, yılın tartışmasız en iyi futbolcularından Muhamed Salah'ın sakatlığıyla ilgili tartışmalar oldu.

Salah, Real Madrid'in zaferiyle sonuçlanan karşılaşmada, maçın 31. dakikasında Sergio Ramos ile girdiği bir pozisyonda omuzundan sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalmış ve büyük beklenti içindeki futbolseverler hayal kırıklığına uğramıştı.

Kendisine yönelik özellikle sosyal medyadan yapılan eleştirilere yanıt veren Ramos, "Futbol bazen en tatlı, bazen de en acı yüzünü gösterir. Her şeyden önce biz arkadaşız. Salah umarım hemen iyileşirsin. Gelecek seni bekliyor. Geçmiş olsun. Bu durum çok üzücü ama asla böyle bir şey olmasını istemezdim. Ancak pozisyon için suçluluk duymuyorum" ifadelerini kullandı.

NTV'nin aktardığına göre, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Salah'a yapılan güreşte yapılan müdahaleler gibiydi" derken, Mısır Futbol Federasyonu Salah'ın Dünya Kupası'nda oynama şansının yüksek olduğunu açıkladı.