Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Son yıllarda futbol üzerinde ülkemizde yaşanan olumsuzluklara, özellikle ilimizin futbol takımı olan Trabzonsporumuz'a yapılan adaletsizliklere duyarsız kalmamak amacıyla ilçemizde yeni yapılan park içerisinde (Temiz futbola başlangıç) temalı Salih Dursun heykelinin yaptırılmasına karar verdik" dedi.

Salih Dursun, Galatasaray maçında Trabzonsporlu futbolculara 4 kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermişti.

UEFA GÖRÜŞMESİ AY SONUNDA

Trabzonspor'un mart ayının son günlerinde mali fair play kriterleriyle ilgili UEFA Mali Fair Play Kurulu'na savunma vereceği bildirildi. Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nun İsviçre'de ayın son günlerinden sözlü savunmalarını UEFA'ya sunacakları vurgulandı.

DİVAN KURULU BAŞKANI BİRLİK İSTEDİ

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, kulübün menfaatlerini koruma görevinin sadece yönetim kuruluna ait olmadığını, herkesin fikir birliği içinde olması gerektiğini söyledi.

Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonsporumuzun zor günlerden geçtiği bu dönemde, kulübümüzün menfaatlerini korumak sadece yönetim kuruluna ait değildir. Tüm kurulların, eski yöneticilerin, üyelerin ve Trabzonspor sevdalısı taraftarlarımızın, bu bilinçle beyanda ve eylemde bulunma zorunluluğu vardır. Trabzonsporumuz'un menfaatlerinde ortak aklı üretmek için daha çok istişare yapılması kaçınılmaz bir gerçektir. Tüm katmanların bu idealde, fikir birliği içerisinde olması, sorunların çözümüne ortak akıl üretilerek sahip çıkılması, beklentimiz ve tavsiyemizdir."