Fenerbahçe Koleji 2015-2016 eğitim sezonu açılışına katılan Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Koleji 2015-2016 eğitim sezonu açılışına Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, öğrenciler ve veliler katıldı.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMDAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, öğrencilere yaptığı konuşmada, dünyanın en güzel şeyinin öğrenciler olduğunu belirterek, "Sizlerin gülüşü dünyayı güzelleştiriyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler ailelerinizin geleceğisiniz. Sizler Fenerbahçe'nin geleceğisiniz" diye konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Portekizli teknik adam, her zaman hayal kurmaları gerektiğini söyleyerek, "Bu hayal için çok çalışın. Hayal kurmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin" dedi.

"SEZON SONUNDA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK"

Ayrıca sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin iyi yolda gittiğini belirterek, "Şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüzün ve kendi geleceğimiz için bunu yapacağız. Yaşa Fenerbahçe" sözleri ile konuşmasını tamamladı.

KOÇ: "BİR SPOR KULÜBÜNDEN DAHA FAZLASIYIZ"

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin sadece bir spor kulübü olmadığını vurgulayarak, "Bir spor kulübünden daha fazlasıyız. Bizler Cumhuriyetimizin değerlerine kendini adamış ve hiçbir zaman taviz vermeyecek bir camia olarak en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE KOLEJİNİN ARAZİSİ FENERBAHÇE KULÜBÜNE AİTTİR"

Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu arazi sorununun kendisinin de yönetimde bulunduğu zamanlarda devam ettiğini belirten Koç, "Ama bu sorunu başkanımız Aziz Yıldırım'ın büyük çabaları sayesinden geçtik. Bu arazi nedeniyle ciddi zaman kaybettik. Mevzuatın bizim içimizde bulunduğumuz dönemde bizden yana olması gerekiyordu ama olmadı. Şimdi iyi ki diyoruz bizim yanımızda olmamış da bu araziyi satın almışız. Başkanımızın Aziz Yıldırım burayı tapulu arazisi olarak kazandırdı" şeklinde konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Koç, "Bizim zamanımızda bu kadar kolay bilgilere ulaşamıyordu. Birkaç televizyon birkaç gazete vardı. Bizim zamanımızda internet yoktu. Şimdi bunların hepsi bulunmakta. Bunların kötü yanlarını değil de iyi yanlarını kazanmanızı diliyorum. Ayrıca iyi insan olmanızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, konuşmaların ardından başarılı öğrencilere belgelerini verirken, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya da katılım plaketi takdim etti.