BRT Spor'da yer alan habere göre, Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadında sabah 9.30’da başlayan ve gün boyu devam eden turnuvada Binatlı, Türk Ocağı, Dikmen, Karşıyaka, Düzkaya, Lefke ve Merit Alsancak Yeşilova takımları mücadele etti.

Sonucu penaltı atışları belirledi

Turnuvada takımlar iki grup halinde 15 dakikalık maçlar yaparak ve grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile yarı finalde karşılaştı.

Finale yükselen Merit Alsancak Yeşilova ile Dikmen takımları normal süresi berabere biten maçta penaltı atışlarında kazananı belirlediler. Penaltı atışları sonunda Merit Alsancak Yeşilova rakibini yenerek şampiyon olurken Dikmen takımı da ikinci oldu.

Üçüncü Türk Ocağı

Üçüncülük maçında ise Türk Ocağı rakibi Lefke’yi mağlup ederek turnuvayı üçüncü tamamlarken Lefke takımı da dördüncü oldu.

Ödül töreni yapıldı

Turnuvda dereceye giren şampiyon Merit Alsancak Yeşilova takımına ödülünü Merit Oteller Grubu direktörlerinden Yavuz Kutlu, ikinci Lefke takımına ödülünü Merit Alsancak Yeşilova Kulüp Başkanı Redif Nurel, üçüncü Türk Ocağı takımına ödülünü Merit Alsancak Yeşilova altyapı sorumlusu Erhan konuksal ve dördüncü Lefke takımına da ödülünü Merit Alsancak Yeşilova altyapı yöneticilerinden Cem Şekeroğlu verdi.

Ödül töreninde ayrıca katılan tüm takımlara plaket takdimi de yapıldı.

Nurel teşekkür etti

Merit Alsancak Yeşilova Kulüp Başkanı Redif Nurel turnuvaya sponsor olan Merit Oteller Grubuna gençliğe verdiği destekten dolayı teşekkür ederken Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Basim Tibuk, Merit Otelleri Direktörlerinden Yavuz Kutlu ile Merit Crystal Cove Hotel Müdürü Ercan Turanlı ve ekibine de ikramlarından dolayı teşekkür etti.