Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği KKTC Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın şampiyonu olan Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) Basketbol Takımı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.

Mapfree ile final maçında karşılaşan Mağusa Gelişim Akademisi (MGA), başarılı bir performans sergileyerek 99-59 skorla büyük bir üstünlükle şampiyonluk kupasını aldı. MGA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Özad başkanlığında Asbaşkan Gökhan Gazioğlu, Antrenör Arkan Arşehit, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Ziver ve MGA Sorumlusu Refik Hazır’dan oluşan heyet şampiyonluk kupasını belediye Başkanı İsmail Arter’e sundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, MGA Basketbol Takımı’nın devam eden başarılarının kendilerini guruldandırdığını, gençlerin spor yaparak kendilerini geliştirmeleri ve sürekli başarılar elde etmelerinin önemli olduğunu söyledi. MGA Basketbol Takımı’nın Mapfree ile yaptığı maçı büyük bir üstünlükle kazanmasının kendilerini daha da mutlu ettiğini, kazanılan şampiyonluktan dolayı MGA yöneticilerini, Antrenör Arkan Arşehit’i ve sporcuları tebrik ederek teşekkür etti. Gazimağusa Belediyesi’nin bünyesinde olan başarılı sporcuların azimlerinin takdir edilmesi gerektiğini, Gazimağusa’da yaşayan tüm gençlere kapılarının açık olduğunu, daha çok genci takımda görmek istediğini söyledi.