Galatasaray'lı oyuncu Jem Paul Karacan, Benfica maçı öncesi forma şansı bulmak istediğini belirterek, bu maçtan 3 puanı alacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın sezon başı kadrosuna kattığı ve fazla forma şansı bulamayan Jem Paul Karacan, çarşamba günü TT Arena'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Benfica karşılaşmasını GS TV'ye değerlendirdi. Benfica'nın çok iyi bir takım olduğunu ifade eden 26 yaşındaki oyuncu, "Ne kadar iyi olduklarını Atletico Madrid'i yenip gösterdiler. Üst düzey futbolcuları var. Zor bir maç olacak ama sahamızda 3 puanı alacağız" dedi.

"OYNAMAK İSTİYORUM"

Her futbolcunun Şampiyonlar Ligi ve büyük turnuvalarda oynamak isteyeceğini vurgulayan Jem Paul, "Şans verilirse oynamak istiyorum. Böylece hem hocamı hem de taraftarları etkilemek istiyorum. Galatasaray dünyanın sayılı takımlarından biri. Taraftarın desteği çok önemli. Arkamızda taraftarımızın desteği olursa TT Arena'da yüzde yüz galip geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Grupta Atletico Madrid ve Benfica gibi güçlü takımların olduğunu hatırlatan Jem Paul, "Ama Galatasaray da dünyanın sayılı takımlarından ve üst düzey oyunculara sahibiz. Rakiplerin korku duyması için nedenler var. Biz de bunu TT Arena'da herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu