Vatan Gazetesi'nden Serhat Ulueren 'in, 'Hakem yardımıyla başlıklı yazısı şöyle:

"Açık ve net; Umut’un, Selçuk’un yerinde olsam yönetimden, olmadı teknik kadromdan sezon sonuna kadar affımı isterdim. Yani 'beni kadro dışı bırakın veya izin verin kafamı dinlemek istiyorum' derdim. İşte dün olduğu gibi oynamaya devam ederlerse seyirci de her maç tepki koymaya devam eder. Bu ikiliyle Galatasaray resmen sahada 9 kişi oynuyor. Katkılarından çok zararları var. Bir de Umut’a güvenip sağdan soldan orta yapmazlar mı? Sanırsın ki Lewandowski oynuyor Galatasaray’da…   

Yine açık ve net; Umut, Trabzon maçında olduğu gibi yine sahtekarca kendini yere bıraktı, zaten hakem Özgür Yankaya çalmak için fırsat kolluyordu ve uydurma penaltıyı vererek Başakşehir’in 3 helal puanına yazık etti. Yankaya ayrıca kasti elle oynayan Sneijder ve Doka’ya 60 ve 78’de vuran Yasin’i de atmalıydı ama korktu...

Birbirinden farklı iki yarı izledik. İlk yarıdaki Galatasaray devam etseydi inanın adamlıktan, onurdan, şereften bahsedecektim. Neyse ki devrede değiştiler ve başta Emre ve Yasin’le olmak üzere baş kaldırıp maça ortak ettiler Galatasaray’ı. Bu sezon tüm Galatasaraylılar için ızdırap olmaya devam edecek. Arada kazanacaklardır ama kaybedecekleri, taraftarın ağır protesto göstereceği birkaç maç izleyeceğiz. Hele Fenerbahçe’ye kaybederlerse çok sorun yaşarlar.

Fenerbahçe maçında Sneijder, Muslera, Chedjou, Podolski ve hatta Selçuk görevden kaçabilir. Nasıl mı? 13 Mart’taki Gençlerbirliği maçında yine kötü oynayıp kaybederlerse, işte o maçta bazıları sarı veya kırmızı kart cezalısı olabilir. Ben şimdiden uyarmak istedim. Umarım yanılırım.

NE RUH NE ENERJİ!

Teknik direktörü ve antrenörleri olmayan, yönetimin ne yapacağına karar vermediği bir ortamda Galatasaray farktan kurtulup 1 puan aldı. Ancak Batdal maçı alıp izlesin ve performansını analiz etsin. Galatasaray’a gol atmamak, ceza sahasından uzak oynamak için her şeyi yaptı. İlk yarı 3’e 1 yakaladılar Galatasaray’ı ve Batdal ihanet edercesine rezil bir pas verdi, sonrasında boş kale yerine Cenk’in üzerine vurdu ve attığı golde de Cenk’e doğru yumuşak vuruş yaptı ama Cenk kendi kalesine gönderdi topu. Ben Mehmet Batdal eski takımına maçı resmen verdi demiyorum ama Başakşehir kazansaydı sanki üzülecekti Batdal.

UEFA'dan gelen 1 yıllık men cezası sonrası Galatasaray fırsatları harcamaya devam ediyor. Aslında biraz asılsalar ve UEFA vizesi alsalar yırtacaklar ama takım da ne ruh kalmış, ne enerji. Dün için tek artı, 2. yarıdaki Yasin ve Emre’nin etkili futbollarıydı. İşte bu ikiliye birkaç kişi daha katılırsa belki Fenerbahçe’yi yenip en azından sezonu kurtarırlar. Bir başka deyişle taraftar tepki koymayı bırakır ve futbolcular da rahat rahat evlerine gider."