ŞEMMEDİ’DEN JESTLER: K-Pet Süper Lig’in ilk devresini 2’nci sırada tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nün başkanı Şükrü Şemmedi, futbolcuların morallerini yüksek tutmak için yoğun çaba harcıyor. Şemmedi, Kabore’nin motivasyonunu arttırmak için tecrübeli golcünün eşi ve çocuğunu tatil için adaya getirtti, köpeği ölen kaleci Türkkan’a ise köpek hediye etti

K-Pet Süper Lig’e şampiyonluk parolası ile giren ve sezonun ilk devresi sonunda lider Binatlı’nın 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Mağusa Türk Gücü’nde başkan Şükrü Şemmedi, futbolcuların morallerini yüksek tutmak için yoğun mesai harcıyor.

Başkan Şemmedi, ligin ilk devresinde 13 maçta forma giyen ve fileleri sadece 5 kez havalandıran İbrahim Kabore’nin eşi ve çocuğunu tatil için adaya getirtti. Ailesini özleyen Kabore’nin bu özlemini dindiren Şemmedi, 32 yaşındaki Burkina Fasolu forvete ikinci devre kendisinden çok şey beklediğini de iletti.

Türkkan’a da köpek aldı

Mağusa Türk Gücü’nün başarılı file bekçisi Türkkan Delideniz’in geçtiğimiz günlerde köpeği hayatını kaybetmişti. MTG Başkanı Şükrü Şemmedi, köpeğinin ölmesi üzerine morali çok bozulan Türkkan’ın moralini yükseltmek için tecrübeli kaleciye köpek hediye etti.