Fenerbahçe, Bursaspor'dan transfer ettiği Şener Özbayraklı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği Şener Özbayraklı, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzasını attı. Törende Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile kameralar karşısına geçen 25 yaşındaki başarılı oyuncu, imza töreninde yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirtti. Kendisinden beklenenleri bildiğini belirten başarılı oyuncu, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe Kulübü inşallah benim için hayırlı olur. Buraya kendimi uzun zamandır hazırlıyorum. Benden beklentiler olduğunu biliyorum. İnşallah şampiyonluklar yaşarım, burada kalıcı olurum. İnşallah çok büyük katkılar sağlarım. Benden önce transfer olan arkadaşlara hayırlı olsun. İki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

"BU REKABET EN İYİ ŞEKİLDE OLSUN"

Gökhan Gönül ile aralarında gerçekleşecek olan rekabetin sorulması üzerine ise Özbayraklı, "Futbolun içinde rekabet çok fazla var. Çok büyük bir örnek var önümde. Çok fala emeği var. Ben kafama takmadım oynarım, oynamam. Benim oynadığım sürede katkı vermem gerekiyor. Ben kendimden eminim. Gökhan ağabey benden iyi oynarsa ben onu alkışlarım. Ben de oynarsam aynısını yapacağından eminim. Buna takılmamamız gerekiyor. Biz emek vereceğiz ve bunun karşılığını en iyi şekilde alacağımıza inanıyorum. Bu rekabet en iyi şekilde olsun inşallah" cevabını verdi.

TERRANEO: "TAKIMIMIZA ÇOK BÜYÜK KATKILARDA BULUNACAK"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ise, Şener'i kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Bu sezonda takımımıza çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyorum. İnşallah onun için de bizler için de başarılarla dolu bir sezon olacaktır. Başarılarla dolu bir birliktelik olsun" şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ BİR TAKIM KURMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'de gerçekleşmesi beklenen transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Terraneo, "Bütün konuşulan isimlerle ilgili tabi ki bir yorumda bulunmayacağım. Bizim büyük bir kulüp olarak çok büyük oyuncularla temas haline girmemiz normal. Bu transferler kolay olmuyor, bir süreç alıyor. İsimlerle ilgili hiçbir şey söylemem mümkün değil. Doğru olanlar var, olmayanlar var. Kulübün politikası da bellidir. Önemli bir takım kurmak istiyoruz. Her mevkide önemli oyuncular olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.