Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbiyi kazanmak istediklerini belirterek, "Rakibimiz de kazanmak isteyecektir. Her şeyden önemlisi dostluğun kazandığı, sevginin ve saygının kazandığı, güzelliğin kazandığı bir maç olsun" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. Haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. Bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kurban Bayramı'nı kutlayarak; savaşların yaşanmadığı, huzurun ve mutluluğun olduğu bir dünya istediklerini söyleyerek, "Buna hep beraber katkı yapmamız gerekiyor. Futbol bir oyun bunun keyifli tarafını kullanmak istiyoruz" dedi.

"UMARIM DOSTLUĞA KATKI YAPAN BİR MAÇ OLUR"

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisini de değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Maçlar kaybedilip veya kazanılıyor ama dostluklar ebedi oluyor. Umarım ki dostluğa katkı yapan bir maç olur. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de öyle isteyecektir. Her şeyden önemlisi dostluğun kazandığı, sevginin ve saygının kazandığı, güzelliğin kazandığı bir maç olsun. Gelenlerin keyif aldığı bir maç olsun" ifadelerini kullandı.