Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova ile yarın oynayacakları maçı kazanmaları halinde grupta ibrenin kendi lehlerine döneceğini söyledi.

Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda oynayacakları Lokomotiv Moskova mücadelesi öncesi basın toplantısı düzenledi. Kuralar çekildiğinde grupta yarışın üç takım arasında olacağını düşündüklerini ifade eden Güneş, "Şu anda Lokomotiv Moskova biraz daha avantajlı. Rakibimizle oynayacağımız iki maç çok önemli. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Tecrübeli oyunculara sahipler. Umarım yarın sıcak bir maç olur. Beklentimiz buradan kazanarak dönmek. Olcay ve Motta dışında tüm oyuncularımız oynamaya hazır. Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. İki takım da iyi oyunculara sahip. Oyuncularımın kendilerini göstermesini bekliyorum. İyi takımlar her yerde her ortamda kendi oyunlarını oynarlar. Her maçın kendi senaryosu vardır. Taktiğimiz değişebilir. Oyuncular varlarını yoklarını ortaya koymalı. Kimin oynadığı önemli değil. Her oyuncum takımın kazanması için gayret ediyor. Tek hedefimiz yarınki maç. Puan, moral ve güven olarak bu maça odaklandık. Kazanırsak öne geçeceğiz ve ibre bize dönecek" dedi.

BECK: "KARŞIMIZDA GÜÇLÜ BİR TAKIM VAR"

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Andreas Beck ise yarın zor ve önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Karşımızda güçlü bir takım var. Liglerinde ikinci sırada bulunuyorlar. İyi savunma yapan bir ekip. Grupta iki maçlarını da kazandılar ve böylelikle doğrudan rakibimiz oldular. Genelde maçlarda oyuna ağırlığımızı koyarız ama bu maçta farklı bir senaryo gelişebilir. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rusya ligini takip ediyorum. Bu ligde bazı arkadaşlarım var. Güçlü bir takımımız var zor bir ligde mücadele ediyoruz. 15-20 derece sıcaklık farkı var. Bu duruma adapte olmaya çalışıyoruz. Yarın bir sorun olacağını sanmıyorum" diye konuştu.