Önceki gün kulüpten geçmiş alacaklarını tahsil eden yıldız ismin bu tavrı bardağı taşıran son nokta oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Serdar için gelen teklifler değerlendirilecek. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yeşil-beyazlı kulüp, 7 sezondur takımda görev yapan 25 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Aziz ile yollarını ayırıyor. Bu sezon sakatlığı sebebiyle 10 karşılaşmada forma giyemeyen Serdar, tedavisini bir süredir İstanbul’da sürdürüyordu. Özel bir hastanede tedavi gören milli oyuncunun takım arkadaşlarının maçlarını televizyondan dahi takip etmediği ortaya çıktı.

ALACAKLARINI TAHSİL ETTİ

Önceki gün menajeri Haluk Canatar ile birlikte Özlüce Tesisleri’ne gelen ve geçmiş dönem alacaklarını tahsil eden Serdar Aziz’in Bursaspor’dan ayrılmak istediği öğrenildi. Maddi anlamda zor günler geçiren Bursaspor'da kaptan Serdar Aziz bu tavrı ile yönetimin ve teknik heyetin tepkisini çekerken, yeşil-beyazlı kulüp de milli oyuncu için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Genç isim Bursaspor'dan yıllık 1 milyon 400 bin Euro garanti ücret alıyor.

GENÇ OYUNCULARA ‘GİDİN’ UYARISI YAPTI

7 sezondur Bursaspor forması giyen Serdar'ın takımdaki genç isimlere sık sık, ‘Size daha iyi para veren kulüp olursa hiç düşünmeden gidin’ şeklinde uyarılarda bulunduğu da bildirildi.

BURSASPOR YÖNETİMİ TEPKİLİ

Serdar Aziz’in bu davranışları Bursasporlu idarecileri de çileden çıkardı. Takımının maçlarını televizyondan dahi takip etmediği ve Bursa’da oynanan Galatasaray karşılaşması sırasında Florya’da bulunduğu bilgisine ulaşan yöneticilerin yıldız isim için önümüzdeki günlerde bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN LİSTESİNDE

Ortaya atılan iddiaların aksine Serdar için Bursaspor Kulübü’ne henüz resmi bir teklifin ulaşmadığı bildirilirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan milli yıldızın bonservis bedeli için önümüzdeki günlerde yönetim kurulu kararıyla bir rakam belirleneceği öğrenildi.