ORMAN: YILMADAN YOLA DEVAM: Orman: Burası netice itibarıyla futbol olarak engellenmiş bir vaziyette. Buradaki dostlarımızın bizlerden daha fazla ilgiye ihtiyacı var. Biz de vaktimiz müsait olduğu sürece geliyoruz. Beşiktaş camiası olarak bizde buradaki insanlarımızı şevklendirmek için ziyarette bulunuyor ve kendilerine yılmadan yola devam etmeleri gerektiğini söylüyoruz

SERTOĞLU: BİZE GURUR VERDİ: Sertoğlu: Keşke tüm Türkiye’den gelen konuklarımız, kulüp başkanlarımız bu hassasiyeti gösterse, burada da bir federasyonun ve kurulların olduğunu belirtse, bunların varlığından söz edip tüm dünyaya bir serzenişte bulunsa. Fikret başkan her geldiğinde bizi ziyaret edip mutlu ediyor. Bu bile Kıbrıs Türkü’ne gurur verir

SERTOĞLU: BEN FANATİK BİR BEŞİKTAŞLIYIM: Sertoğlu: Ben fanatik bir Beşiktaşlıyım, bunu beni tanıyan herkes bilir. Yeni stadın açılışıyla birlikte maçlara gideceğiz yine. Beşiktaş şu anda Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı. Futboldan anlayan herkes bunu kabul eder. Bu sezon bambaşka çok farklı geçiyor. Geçmişten ders almış bir takımız artık. Bu sezon herhalde çok rahat bir şampiyonluk yaşarız

Hakan TOPALOĞLU

Spor Toto Süper Lig’de lider olan Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti.

KTFF’de gerçekleşen ziyarette Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kıbrıs Türk futbolunun KKTC gibi engellenmiş bir vaziyette olduğuna vurgu yaparak “Burası netice itibariyle futbol olarak da aynı ülkesi gibi engellenmiş bir vaziyette. Buradaki arkadaşlarımızın, dostlarımızın ve vatandaşlarımızın bizlerden daha fazla ilgiye ve şevklendirmeye ihtiyacı var. Biz de vaktimiz müsait olduğu sürece geliyoruz.

Beşiktaş camiası olarak bizde buradaki insanlarımızı şevklendirmek için ziyarette bulunuyoruz ve kendilerine yılmadan yola devam etmeleri gerektiğini söylüyoruz” dedi.

“Burası yavru vatan. Beşiktaşlıların çok olduğu bir ülke, her yerde çok taraftarımız var” diyerek sözlerini sürdüren Orman, “Beşiktaşlılarla birlikte olmaktan çok mutluyum. İnsanlarımızın renkleri ne olursa olsun onlarla birlikte olmak bizi çok mutlu ediyor. Bugün belki Beşiktaşlılar kadar Fenerbahçe ve Galatasaraylılarla da fotoğraf çektirdik, sohbet ettik ve güzel bir gün geçirdik” ifadelerini kullandı.

Sertoğlu: Beşiktaş bu sezon çok rahat şampiyon olur

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ise konuşmasına “Fikret Başkana ziyareti için çok teşekkür ederim” diyerek başladı.

“Keşke tüm Türkiye’den gelen konuklarımız, kulüp başkanlarımız bu hassasiyeti gösterse, burada da bir federasyonun ve kurulların olduğunu belirtse, bunların varlığından söz edip tüm dünyaya bir serzenişte bulunsa” diyerek konuşmasını sürdüren Sertoğlu, “Fikret başkan her geldiğinde bizi ziyaret edip mutlu ediyor. Bu bile Kıbrıs Türkü’ne gurur verir. Beşiktaş gibi bir kulübün, Türkiye’de lider bir takımın başkanının bu federasyona gelmesi bana gurur verdi. Ben fanatik bir Beşiktaşlıyım, bunu beni tanıyan herkes bilir. Tabii ki İnönü Stadı yıkıldıktan sonra maçlara gitmedim. Ben orada öğrendim orada gördüm her şeyi. Yeni stadın açılışıyla birlikte maçlara gideceğiz yine. Fikret başkana çok teşekkür ederim buraya gelip bizleri gururlandırdığı için” dedi.

Beşiktaş son üç sezondur inanılmaz bir futbol oynadığına vurgu yapan Sertoğlu, “Beşiktaş şu anda Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı. Futboldan anlayan herkes bunu kabul eder. Bu sezon bambaşka çok farklı geçiyor. Geçmişten ders almış bir takımız artık. Geçen akşam Galatasaray maçını izlerken de bunu söyledim, biz geçmişten ders aldık. Bu sezon herhalde çok rahat bir şampiyonluk yaşarız” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na üzerinde 10 numara ve Hasan Sertoğlu yazan bir forma hediye ederken Sertoğlu ise Orman’a plaket takdim etti.

Fikret Orman bu ziyaretten sonra KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nin Lefkoşa Merit Hotel’de yapılan dayanışma balosuna katıldı.