Havadis Spor'da yer alan habere göre, Süper Lig ekiplerinden Cihangir 2018-2019 sezonu çalışmalarına resmen start verdi.

Sezona Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası Şampiyonu unvanıyla giren Cihangir yeni sezonun ilk çalışmasını önceki gün gerçekleştirirken Süper Lig takımları arasında da sezonu en erken açan takım oldu.

Cihangir’de başarılı teknik adam Toygar Davulcu yönetiminde start alan sezonun ilk idmanına Çağlar haricindeki tüm futbolcular katılırken yeni transfer Ertaç Taşkıran da takımla birlikte çalıştı.

Cihangir’in sezon açılışına eski başkan ve KTFF Asbaşkanlık görevi de yapan Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler de katılarak kısa bir konuşma yaptı ve takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Davulcu yeni sezon hazırlıkları kapsamında, haftada 6 gün antrenman yapacaklarını belirterek pazar günleri hariç her gün idman olacağını sözlerine ekledi.

Yabancı transfer ile ilgili adaya yeni oyuncular geleceğini ifade eden Davulcu, 25 Ağustos’ta planladıkları kamp süresine kadar yabancı transferleri bitirmek istediklerini aktardı.